dogum gunu paradoksu 

kapat
  1. bir yandan "ben özel olarak kutlamıyorum, hediye falan da istemem" diyerek triplere yatan kişinin "ulan bak bi kişi hatırlamadı görüyor musun?" diyerek kendini yemesi sonucu düştüğü durum.
    #1771380 (lotbone, 15.06.2007 12:16)
  2. dışından -kapitalist sistemin getirileri bunlar ,hiç önemsemiyorum bu para tuzaklarını derken içinden -bir kimsede kapımı çalmaı bir çiçek dahi alan olmadı diyerek hayıflanmaktır. *.*
    #1771404 (dancerinthedark, 15.06.2007 12:23)
  3. bir doğum günü esnasında, doğum günü çocuğunun aynı anda hem yeri hem de yaşlanma hızı kesin olarak tespit edilemez. bu teoriye de, doğum günü paradoksu denir işte.

(esasında heisenberg belirsizlik ilkesinden yürüttüm genel yapısını, bir de utanmadan paradoks diyorum. allah cezamı verecek derya hanım. ib..rahim bey?? *daan!*)
    #1771422 (garulf, 15.06.2007 12:27)
  4. bendeniz ile birlikte sayıları üçe yükselmiş olan beklenti sahibi kişiler.bakmayın siz onların dışarıdan ''çok banel, ben bunları aştım, ne gerek var'' tarzı duruşlarına.Her kişinin en önemli günüdür doğum günleri.Varlığını ve var olduğunu hatırlatır çünki.
    #1771473 (tahminci, 15.06.2007 12:37 ~ 12:49)

© 2008 - uludağ sözlük

dogum gunu paradoksu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dogum gunu paradoksu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dogum gunu paradoksu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» meksika da emo katliami » ciktigi her erkege sana asigim diyen kiz » sozluge sunucu alalim kampanyasi » yilda bir kez yikanan insan » legolas » levis kot pantolonunu hak eden bayan kalcasi » beren saat » bekle bizi istanbul zirvesi » misspoison » klavyeyi buzdolabi poseti ile sarmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games