doguda teknolojik bir dil kullanilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haricen kullanilir
  2. x harfi nerelerde kullanilir
  3. 4lu flasor nerde kullanilir
  4. doguda asik olmak
  5. askerligini doguda yapmak
  6. doguda cocuk kalmak
  7. doguda savasmis sozluk yazari
  8. doguda tuvaleti olmayan okul
  9. doguda askerlik yapmayan pasa cocuklari
  10. farkli acidan bakinca amerika nin doguda kalmasi

© 2008 - uludağ sözlük

doguda teknolojik bir dil kullanilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. doguda teknolojik bir dil kullanilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doguda teknolojik bir dil kullanilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fikri akyuz » boganin olumu » phantom of the opera » adim hidir mahlasim budur » the wizard of oz » zuvvar » kucukken insani rahatsiz eden seyler » islamin yuceligini anlamayanlar » devamli somurtan sisman kiz » midenin yikanmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci