doguda savasmis sozluk yazari 

kapat
  1. sozlugun en kahraman yazaridir (bkz: gazi sozluk yazari)
    #253170 (markasiz, 17.05.2006 11:21)
  2. (bkz: 14 mülteci yakaldım abi sayılıyor mu)
    #918628 (istanbul icin efkar vakti, 27.11.2006 21:38)
  3. ırakta da bir düzenli ordu, us army vardir ve karşısında da toprağını savunmaya çalışan onur, ahlak dolu bir avuç ıraklı direnişçi. ve ırakta çok ciddi bir savaş vardır.
    baştan belirteyim;
    kesinlikle niyetim türkiyenin doğusunu ırak'a benzetmek değil, bir kez halk zaten kendinin olan toprağı bölerek kendinin yapmaya çalışıyorsa adı direnişçi değil, olsa olsa hiç bişey olmaz.
    bu ülkenin doğusunda da bir savaş yaşanmıştır. izlerini bugün sokaklarda gördüğümüz gazilerimizden de, hergün dualar okuduğumuz ruhları şad olasıca şehitlerimizden de biliyoruz. savaş yoktur, olmamıştır demek içi boş siyaset yapmaktır. zira duvarında kurşun izi olmayan yerleşim yeri savaşın yoğunluklu olduğu bölgelerde yok denecek kadar azdır. (bkz: peki ben bütün bunları nerden biliyorum)
    #942548 (suvari, 03.12.2006 03:29)
  4. (bkz: kara murat hanginiz)
    #942583 (sersem tavuk, 03.12.2006 03:51)

© 2008 - uludağ sözlük

doguda savasmis sozluk yazari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. doguda savasmis sozluk yazari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doguda savasmis sozluk yazari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bombalamada esimden once ataturkun fotosunu aradim » yurtkur internet sitesi » insanla ilgili basliklara kime ne yazan yazar » edecek laf bulamayinca oy oranina sarilan akp li » meric tunca » uludag sozluk » kinix » seven olmaz ki » football tycoon » insan kaynaklari departmani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games