dogrudur 

kapat
  1. diyalog halinde olunan kişiye hak veriyormuş gibi görünmek için başvurulan bir sözdür. hararetle bir şeyler anlatan şahsa "doğrudur" denerek sana inanıyorum mesajı verilir.
    #540113 (kerrat cetveli, 14.08.2006 22:27)
  2. (bkz: muhabbeti kapatmak için söylenen kelimeler)
    #550164 (laedri, 17.08.2006 15:14)
  3. okan bayülgen'in tv makinasında konuk ettiği ferhat güzel'e sorduğu doldurmalı soruların hepsine verilen fix ferhat güzel cevabıdır.Örnek için aşağıdakini okuyunuz:
    Okan B:Sesim çok mükemmel çünkü...?
    Ferhat güzel:Doğrudur!*
    #550223 (faithful lover, 17.08.2006 15:33)
  4. insana nedense suçluluk duygusu hissettiren kelime.sanki inanmıyormuşta zorlan dermiş gibi.
    #3190382 (pysco, 25.03.2008 23:35)

© 2008 - uludağ sözlük

dogrudur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dogrudur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dogrudur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maximus » art niyetsiz insandan gereksizce tirsan kedi » khalid sheikh mohammed » gune guzel baslamak » aksam olunca yarelerim sizlar » futbol asla sadece futbol degildir » taraf in darbe gunluklerini yayimlamasi » izmit » erkeklerin slip mayo giyme nedenleri » iletisine mesgulum yazan ve msn e giren insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci