dogru yazdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. isi dogru yapan yonetici dogru is yapansa liderdir
  2. dogru zamanda dogru yerde olamamak
  3. dogru yer dogru zaman kavrami
  4. dogru zaman dogru insan
  5. dogru yazalim dogru konusalim
  6. bak ne yazdim
  7. egri egri dogru dogru egri bugru ama yine de dogru
  8. x in kitabini yazdim ben
  9. hem okudum hem de yazdim
  10. banane ya once ben yazdim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aksamin besinde insanin caninin manti cekmesi » necip fazil kisakurek » aslantepe ali sami yen spor kompleksi » eski sevgiliden gelen mesaj » tanri misafiri » zarife » osmanlica » kacak yasamak » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » schizo » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » askerlikte son gun » kahveci » insan » sari yazma » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » nuri sozkesen » sanki bu kiz bana bakti » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » my friend of misery » karanligin lideri » hepsi posta da sloganli reklam » gemerek in tarihi eserleri » samsun 216 » owl » diksiyon dersi veren dilsiz » www bizkacparayiz com » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » ege elektrik elektronik muhendisligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa