dogru soylemek anlaminda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalani bile dogru soylemek
  2. barda arkadasa dogru sarki soylemek
  3. msn nin e mail anlaminda kullanilmasi
  4. zaten anlaminda kullanilan ki
  5. dahi anlaminda olmayan da eki
  6. kendi anlaminda kaybolmus sozcukler
  7. deli kelimesini cok anlaminda kullanmak
  8. is kanunu anlaminda eski hukumlu
  9. iliskiye girmek anlaminda kullanilan fiiller
  10. siyasi iliskilerin komplo anlaminda kotulenmesi

© 2008 - uludağ sözlük

dogru soylemek anlaminda başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dogru soylemek anlaminda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dogru soylemek anlaminda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kartalkaya » ataturk aleyhine islenen suclar hakkinda kanun » ayarini verdim bekliyorum » bulent ersoy ile ayni odada yalniz kalmak » muezzinin esiyle yakalanan imam » dr jekyll and ms hyde » hayatta ilk defa muz yemeye calismak » sevgili » ali turca » gidecegim diyerek dikkat cekmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci