dogmus olan yegenimin adidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yoklugun cehennemin obur adidir
  2. anne cocuklarin kalbinde tanrinin adidir
  3. ay dogmus
  4. hanene ay dogmus
  5. yeni dogmus bir bebegin gunlugu
  6. dogmus olmanin sakincasi uzerine
  7. dun dogmus bir bebege girebilen mikrop
  8. ak pinar yapisina gun dogmus kapisina
  9. dunya fenerbahceliler gununde dogmus olmak
  10. yeni dogmus zenci bir cocugun dis rengi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» voodoo » neda » de mysteriis dom sathanas » vir » pitoresk gece yazilari » online vaziyette gunah isleyen yazarlar » brandon lee » ornitin devri » goztepe birinci ligde » ms visual studio » hoca nasradin kavugu » kuyular icindeyim » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » sattim kanalturk u cok param var artik » dalgalandim da duruldum » erdogan a adana mitingi soku » ofsayti anlayan kadin » lagimci ocagi » karanligin lideri » ama hangi ataturk » formati yirtmak » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » ana avrat kufretmek » parayla saadet olmaz » gumushane nin tarihi eserleri » ismailiye » can ugurluer » liv tyler i duslerken sevgiliye yemek hazirlamak » igrenc espriler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa