dogmamis yetim 

kapat
  1. anne karnindayken babasini kaybeden cocuk.

(bkz: dogmamis yetimin hakki)
    #2631309 (goooooooooooooooooooogle, 26.11.2007 09:59)
  2. flash tv de araştırmacı haberci niteliğinde adını hatırlamadığım bir kişi zaga da bu sözüyle taşşak taşşak konusu olmuş sevgili okan bayülgen kendi çapında gülmüş ve yalak seyircilerini eğlendirmiştir. hatta hızlarını alamayıp ertesi haftaya konuk olarak çağırmışlar bu abiyi. "doğmamış yetim nedir abi muhahaha?" diye okan sekice sormuş ve abimiz "bir subay tanıyordum. bu yeni evlenmişti ve eşi hamileydi. kendisi girdiği bir çatışmada şehit oldu. işte o çocuk doğmamış yetimdir!" dedikten sonra stüdyoda buz havası hakim oldu. okan ise " evet bu konuyu geçelim" dedi. herşeyde taşşak malzemesi aramıycaksın arkadaş. göt olur kalırsın!
    #2631327 (en bedevi c, 26.11.2007 10:12)
  3. (bkz: kerim akbaş)
    #2631334 (bumerang, 26.11.2007 10:18)

© 2008 - uludağ sözlük

dogmamis yetim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dogmamis yetim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dogmamis yetim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayni basliga besten fazla entry giren yazar » agzina girmek » the herb garden » gul dikeni » monopoly de donald trump i yenmek » kayhan yildizoglu » 1595 » vitor hugo gomes passos pele » rakinin yaninda gitmeyecek yiyecekler » begenmedigi halde okudugu entryi eksilemeyen yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games