dogdugum gunlere 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dogdugum gunden beri siciyorum lan
  2. dogdugum gunden beri bir sey yemiyorum amca
  3. ne oldu o gunlere
  4. o gunlere donersek
  5. o gunlere hasretim ben
  6. ne gunlere kaldik
  7. sen guzel gunlere layiksin
  8. sikici gunlere uyanmak
  9. seni gunlere boldum
  10. agladigi gunlere aglamak

© 2008 - uludağ sözlük

dogdugum gunlere başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dogdugum gunlere ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dogdugum gunlere nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » topkapi sarayi nin ozellestirilmesi » facebook taki fotograf yorumlari » ismail yk dinleyip iq dusurmek » bir kiz icin kavga eden erkekler » tip okuyan kizlarin cirkin olmasi sorunsali » cesme turizm ve otelcilik yuksekokulu » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » ivne » karizma erkek isimleri » ugur meleke » mersi boku » caylak olduktan sonra duvara centik atan yazar » carpik ahlak anlayisli sozluk yazarlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en kotu bes filmin dordunde m ali erbil in olmasi » papagan » koca haydar » gecenin korunde sut icmek » ikircik » ogrenciye para bozduran esnaf » uzuntuyu unutmak icin uyumak » el bombasi tuzaklamak » seni ozledim oglum » huzun » in sumerian haze » cesaretin olmazsa gelecegi degistiremezsin » playboy » james connolly » faset