dogarken agladi insan bu son olsun bu son 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dogarken ebenin oldugunde imamin yikadigi insan
  2. insan olsun camurdan olsun
  3. ay dogarken
  4. olsun o da insan
  5. cpu agladi be
  6. agladi yar agladi
  7. ben dogarken olmusum
  8. gul renginde gun dogarken
  9. biz dogarken gulmusuz
  10. sair dogarken

© 2008 - uludağ sözlük

dogarken agladi insan bu son olsun bu son başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dogarken agladi insan bu son olsun bu son ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dogarken agladi insan bu son olsun bu son nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cuma aksami » enderun sevgiler » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » haber sicmak » melda irmakkesen » dijital binali abi » pkk » yaran baslik yonlendirmeleri » respect my authority » tikilerin pusi takmasi » secim » bon iver » bir de sen gitme » avcilar kampusu » cekememek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran nickler » kizarmis bayat ekmek » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » it s too late » full metal jacket » disturbia » basri » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » canim cigerim » pro lisans » kurtlar vadisini torrentden indirmek » galatasaray amblemi » la kayyume illahu » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu