dogan kivanc 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kivanc
  2. nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk
  3. kivanc baruonu
  4. kivanc yaldiz
  5. umit kivanc
  6. kivanc haznedaroglu
  7. kivanc kasabali
  8. halit kivanc
  9. kivanc ozkok
  10. kivanc oktay

© 2008 - uludağ sözlük

dogan kivanc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dogan kivanc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dogan kivanc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuva » pgm301 » siir kadindir » ilk ucus » hayati » ve altin portakal gidiyor » yalnizligi sevmek » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » acz ve fakr » bir boka benzemeyen minimal siir » como el agua » a fine romance » lenova » dudut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » francisco guillermo ochoa magana » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » sizin dininiz size benim dinim banadir » pink floyd » slm asl pls » isik ver bana » teknik direktor kiyimi » respect my authority » zulfu livaneli » tretuvar calismasi » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » stephen appiah » jesus christ propogandasi