dogan kitap 

kapat
  1. aydin dogan'a ait basim yayinla ilgili sirket.
    #135775 (child, 28.03.2006 02:15)
  2. piyasada adı duyulmuş* yazarların kitaplarını basan bir popüler kültür temsilcisi.
    #616730 (laedri, 08.09.2006 12:01)
  3. aydın doğan, bu kitapevini kuracakları gün, yönetim kurulu toplantısında, silah arkadaşlarına "bana para getirin arkadaşlar; para kazandırmayacak kitap getirmeyin önüme, beni zarara sokmayın. çok edebi olması gerekmez kitaplarımızın; popüler romanlar, hikayeler istiyorum. günümüz insanının içlerinde saklı tuttukları geçmişlerine günlük dokunmalarda bulunun, önemli olan edebiyat değil, okuyucunun cebindeki parayı nasıl alacağımızdır" demiştir. bu konuşmanın temel oluşturduğu bir anlayışla, doğan kitap klasik eserler basmaz, yeni yeni avrupada, yüksek tirajlarda satılmış bir romanı, biyografiyi, kitapevinin bünyesindeki bir adama çevirttirir, sonra basar.
    hala düşünüyorum, aydın doğanın gosteri dergisini ya da milliyet sanatı basarken nasıl bir strateji takip ettiğini?
    #616764 (zinani, 08.09.2006 12:14)
  4. selim ileri'nin gelmiş geçmiş bütün kitaplarına yeni baskı yapan doğan holding bünyesindeki yayınevi. bu en çok sevdiğim yanları.
    #661938 (krmyrdsn, 24.09.2006 13:48)
  5. ahmet umit kitaplari da yayinlayan yayinevi.

internet adresi:
    http://www.dogankitap.com.tr
    #1498556 (bilmem, 06.04.2007 16:49)
  6. bastığı her kitabın fiyatı 15 ytl'den aşağı olmayan yayınevi... hey maaşallah...
    #1799668 (cemvscem, 21.06.2007 12:56)
  7. turkiye nin en çok kazanan yayın evi. aydin dogan ın da ondan.
    #2246892 (novakatinamite, 02.09.2007 08:29)

© 2008 - uludağ sözlük

dogan kitap başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dogan kitap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dogan kitap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selcuk erdem » erkek dusmani erkek » 20 000 i deviren yazarlar » hasankeyf » azmi karamahmutoglu » cher » engin nursani » gokhan birben » kabatas » korkmak » kiz tavlama teknikleri » eski sevgilinin dugununde halay basi olmak » penis deliginin icine ince tel sokulmasi » lozan » simdi sinirden kendimi sirinleyecegim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir kiz icin kavga eden erkekler » gotunden ukte uyduran yazar » inciluzum » amsterdam yolcusu kalmasin » fasist olmakla ovunen ilginc bunyeler » yaran youtube yorumlari » tayyip in ordularin basina gecip sefere cikmasi » bayrak yakmak » afyonkarahisar » sigarayi birakmak icin en az 20 paketi cope atmak » es cinsel » ne icirdiniz lan bana » ogretmen » gokmen ozdenak » benim annem bir melek