doga bekleriz in drami 

kapat
  1. ülkemizin gümdemini belirleyen ve kitleleri peşinden sürükleyen süper modelimizin yaşadıgı dram.
    Tuğba Özay ile birlikte bir moda evinin defilesine katılmak için izmir'e gelen manken Doğa Bekleriz, eşinden boşandığı gün gelinlikle podyuma çıkmak zorunda kalınca gözyaşlarına hakim olamadı.
    icinde biraz insani duygylar besleyen her bireyin ibret alarak okuması gereken bir haber. magazin yaşamın bir parcasıdır. ben sahsen duyarlı bir birey olarak birbirinden kaliteli magazin programlarını hic kacırmıyorum.
    http://www.haberler.com/b...ma-cikmak-zorunda-haberi/
    #1518778 (tiftik kecisi, 12.04.2007 10:42 ~ 10:46)
  2. "böyle drama can kurban" dedirten, "doğa, bize de bekleriz" diye söylenmeme sebep olan, milletimizin nelerle uğraştığının göstergesi olay.
    #1518779 (avedis, 12.04.2007 10:44)

© 2008 - uludağ sözlük

doga bekleriz in drami başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. doga bekleriz in drami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doga bekleriz in drami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zina » kenan evren » kimi elestirdigi belli olmayan sinamekiler » if i die tomorrow » bengal dili ve edebiyati » seni seviyorum derken osurmak » abit in9 32x max » rauf denktas lisesi » torrent ten dosya indirmek » galatasaray taraftari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci