dodi 

kapat
  1. her türlü insanın avazı cıktıgı kadar arkası arkasıya bagırdıgı cıkolata reklamı.asli dido dur.
    #66864 (absolut_, 14.02.2006 22:25)
  2. (bkz: dodi el fayed)
    #97315 (cikarinbeniburdan, 03.03.2006 03:18)
  3. dodisi gelene dido zuahaha diyerek entry girmeye karar verdiğim taze yazar kardeşimiz *
    #178911 (arrzu, 18.04.2006 18:04)
  4. defter markası.
    #1427288 (insan, 18.03.2007 21:45)

© 2008 - uludağ sözlük

dodi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dodi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dodi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne yaptim biliyor musun » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » histerik anestezi » antidepresan » camel natural flavor » i love this game » rock your body » sair uuserlardan siirler » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » grandiyotize » sapur supur sagi solu open kiz » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » bosver » tourette sendromu » turklerden nefret etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » sonata arctica » kaydirock com » dereizm » haybeden gercekustu ask » ruzgardasavrulanyaprak » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » dimitar ivankov » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » hipokondriyal sanrilar » mine g kirikkanat » jalapeno ve nacho klasigi » parapraksi » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » haldun taner sahnesi onu