doala 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. doala ozdes limon aromasi

© 2008 - uludağ sözlük

doala başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doala ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doala nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sabri sarioglu » kul kardesler » galatasarayli » the cosby show » max payne 2 » basliklari alt alta okumak » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » halki ekonomik kriz ile korkutmak » yuz 1981 » the enemies of reason » tanri nin olmadigi yer » irib » bu ask beni yorar » tom bombadil in basbakan olmasi » schenardi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fernando albino de sousa chalana » futbol kulubu » hasip ile nasip » paradox of cartography » ezik » yaran msn iletileri » cirilciplak gitar calmak » her tur seks yapilir » somnium mortuum » bu havada gidilmez » mustafa celaleddin pasa » odious mortem » anama sovmus patron » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan