dj 

kapat
  1. disc jokey anlamına gelen kısaltma..radyo ve club dj olarak 2 ana dala ayrılır..aynı zamanda 5 senedir severek yaptığım iş..
    (bkz: radyo bilkent)
    (thoth, 17.01.2006 11:05)
  2. sürekli hey diye seslenilen insanlardır. dünyanın heryerinde 'hey dj cal parcamı oynat çostur' diye emirler verilir hor görülürler. bi peçeteye yazıyım öyle isteğim sarkıyı demezler. türk örnekleri için;
    (bkz: ege çubukçu - hey dj)
    (bkz: nez - hey dj)
    (cakaf, 30.08.2006 18:48)
  3. yazarlıkla geçinemeyen kimi yazarların 2. iş olarak icra ettiği meslek. *
    (fth, 30.08.2006 18:50)
  4. ingilizcede "dinner jacket"'in de bir kısaltmasıdır.
    (dinner jacket: smokin demektir)
    (laulu, 04.09.2006 14:01)
  5. artık 2 vcd bi mixer bulanın ben oldum dediği şey. *
    (plak binicisi, 17.11.2006 00:23)
  6. (bkz: don juan)*
    (fewzi1907, 27.01.2007 19:03)
  7. uzaktan bakanlarin ve nasil oldugunu bilmeyenlerin cok kolay sandigi, aslinda cok emek isteyen yorucu ve bir o kadar da zevkli meslek. *
    (KoPuSh, 27.01.2007 19:07)
  8. gereksiz bir meslek. müzik keyfinin içine ediyor.
    (sen bana bu diyemezsin, 16.02.2007 22:49)
  9. şarkıların içine eden adam demektir. gereksiz yere şarkı aralarında konuşmaya başlayan, ve bunu sanki zihinleri okuyormuş gibi insanın en sevdiği şarkılarda yapan insan. ya arkadaş bütün program senin, 3 dk.lık şarkının içine etme ya.
    (unknown artist, 04.03.2007 19:42)
  10. ismimi nasıl daha garip şekilde yazarım çabası içinde olanları da vardır. misal adamın adı kürşat, parti afişlerinde cure-shot yazar. ya da ufuk adı, kendine yu ef yu key der filan. garip bir tutumdur.
    (nikim yok benim, 25.04.2007 23:08)
  11. (bkz: dj kopar bizi)
    (lazio, 20.06.2007 02:45)
  12. dubai'nin internet ülke kodu.
    (mahallenindelisi, 29.06.2007 20:43)
  13. ne olduğu konusunda derin tartışmalara girilebilir, fakat ne olmadığı kesin. djlik iki tane hit sarkiyi ardı ardına calip; bası-tiziyle oynamak degil.*
    (hocuspocus, 22.12.2007 00:04)
  14. herkesin yaptığı ama sadece profesyonel insanların icra ettiği ultimate meslek. eline virtual dji bir de bilgisayarı alan herkes djdir bu devirde ama olayın asıl yüzünün çok çok farklı olduğu yeni yıl partilerinde ve dj session'larda belli olan bir olaydır bu.
    (ddjfx, 23.12.2007 15:40)
  15. işini bilmeyen işletme sahipleri ve cd yazıcının çıkmasıyla mertliğin bozulup,internetten parça indirip her boş cd'ye şarkı basıp, onla yazlık mekanlara giden, etrafta ben dj'im diye biton çakma adamın dolmasıyla tadı kalmamış meslek türüdür.Moda olmuştur, herkes isminin başına dj getirmekten çok hoşlanır olmuştur. Türkiye'de iyi örnekleri mevcuttur. (bkz: murat uncuoğlu)
    Bıraksanız da o sizi bırakmıyor oda bir başka yönüdür mesleğin.Nerde eski günler. Juno'dan plak sipariş edilir.Eğer siparişinizin miktarı fazla ise gümrüğe takılmış mı takılmamış mı diye endişe edilir. Postacı plaklarınızı kapıya getirdiğinde paketini açıp yeni plak kokusunu içinize çekerek koklamak sonrada evde dinledikten sonra akşam club'de çalmaktır. *
    (myth, 12.01.2008 03:14 ~ 31.01.2008 12:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ege elektrik elektronik muhendisligi » kt tunstall » uranus » otopsi » umut sarikaya » starbucks » azami » cymbeline » blow off » beyin engelli » kan verirsin ve olaylar gelisir » siyaset meydani » direktor » 34 hbk 24 » cankaya kosku nun isminin camelot olmasi » mansur forutan » ben gideyim » suleyman demirel » sovalye gul un vazifeleri » hicbir entry si kotulenmeyen yazar » black album » istinye » trt » aga dizileri » eksi » aglatmayan sogan » arif keskiner » isveren prim borclarinin affi » camel vs marlboro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa