dizilerde ayni isimden sadece bir kisi olmasi 

kapat
  1. çok mantıksız, gerçekle bağdaşmayan bir olaydır. dizilerin veya filmlerin bu mantığından yola çıkarak ne kadar da gerçekten uzak kavramlar olduğunu görebiliriz. oysa gerçek hayatta; aynı ortamda, aynı sınıfta, aynı okulda, aynı mahallede ve bazen aynı ailede bile aynı isimden kişiler vardır. örnek bir diyalog;

-harun'u gördün mü lan?
    +hangi harun'u?
    -şerefsiz harun'u!

not: esref saati adlı dizi konumuz dışındadır. dizinin ismi öyle olduğu için orda mecburen iki eşref var. yoksa o da olmazdı.
    #3623552 (nickimi tutarmisin, 05.07.2008 16:07)
  2. kurtlar vadisinde görülmeyen olaydır.**
    #3623588 (pergamon, 05.07.2008 16:22)
  3. (bkz: şerefsizim aklıma gelmişti)
    #3623698 (buyuyunce moderator olucam, 05.07.2008 16:51)
  4. dizilerdeki vatandaşların 50 bölüm boyunca tek bir dil sürçmesine uğramaması gibi dandirikten gubalak olaydır.
    #3623716 (Pulemjot Kalashnikova, 05.07.2008 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

dizilerde ayni isimden sadece bir kisi olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dizilerde ayni isimden sadece bir kisi olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dizilerde ayni isimden sadece bir kisi olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» susam sokagi » avedis » z smart » benim babam seninkini dover » bariz bir tiki tanimi » hz muhammed in sakali » 1515 » yaran entryler » cagan irmak ve atesbocegi iliskisi » keeley hazell a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games