dizi karakterine asik olmak 

kapat
  1. gercek hayatta muadili aranan karakterler bir turlu insanin karsina cikmazken insani televizyonun icine giresini getiren durum.
    #1659956 (nanocu, 18.05.2007 23:22 ~ 23:23)
  2. senelde ilk ve orta ergenlik dönemindeki kızların eylemidir. memoli'dir, polat'tır, küçük onur'dur.
    #1671990 (peride3, 22.05.2007 00:11)
  3. bir karaktersize asık olmaktan iyi olacak olan durum.
    #1672026 (boyle biri yok, 22.05.2007 00:17)
  4. mematiye aşık olmak. var mıdır acaba...
    #1672039 (nikim yok benim, 22.05.2007 00:19)
  5. popüler kültürün en gereksiz anlık tüketim zevklerinden biri daha. misal; zamanında genç kızların dilinde yilan hikayesindeki m.ali bora, varken şimdi yerinde yeller esmektedir. tv. dünyasında herşey gelip geçicidir, tıpkı sözlüklerde gecenin bir yarısı entry girecem diye kasmak gibi, popülerdir çünkü.

gerçek dünya, sabah erkenden kalkıp okula ve işe gitmektir. gelecek endişesidir. bir türlü uygulamaya geçirilemeyen kariyer planlarınızdır. yoksa 2010 dan sonra ne lost kalacak ne kate, nede sawyer...

yok 2010 kadar okulu uzatmayı düşünen varsa dizi karekterleriyle yaşamaya devam, hayatta hayalsiz olmuyor bee....

ahh kate ahhhh...

yedin bitirdin milleti.
    #1672076 (penta-don, 22.05.2007 00:26)

© 2008 - uludağ sözlük

dizi karakterine asik olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dizi karakterine asik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dizi karakterine asik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizilay daki yamuk bina » kendi kendine konusmak » marsilya » the new york times » joneca » universiteyi kerhane sanmak » guitar hero » tekin turksoy » erkekte uzun sac » josef stalin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci