dizi bollugundan karakterlerin karsilasmasi 

kapat
  1. her kanalda her akşam farklı bir dizi olmasından dolayı, karakterlerin hangi dizide olduğunu unutma sonucu gerçekleşebilecek olaydır.
    #1932551 (pezzo-soprano, 14.07.2007 15:39)
  2. -aliye?
    -memoli?
    -e be köyl... bi dakka yahu? zeyno nerde lan?
    -seymen ağa'nın yanında o... asmalı konak'ta.
    -o dizi biteli iki sene oldu.. e be köylü kızı e be köylü kızı!
    -çocuklarım olmadan asla ayrıca!
    -ne çocuğundan bahsediyorsun be kadın? senin çocuklar sihirli annem'in köpeği tacettin ile oynuyorlar.
    -ben seviyeli kadınım ama!
    -yüz elli bin lira versem? veya üçyüz?
    -çizmeyi aşma lütfen memoli! hatları karıştırdın.
    -çizmeyi bırak da sen sinan'la doktor deniz kurtlar vadisi'ne geçmiş. derin devlet olmuş ikisi de.
    -ama çocuklarım! onları istiyorum ben...
    -hey allahım sen köylü kızından da cins çıktın... zeyno'yu getirin bana!
    #1932554 (pezzo-soprano, 14.07.2007 15:39)
  3. (bkz: meşe odunluk karakterler)
    #1932567 (sıpa, 14.07.2007 15:42)
  4. -polat abi bugün genco diye bir herifle tanıştım güçlü guvvetli alalım mı?
    +al bana getir memati, bu arada seymen ağanın bize olan 300 milyon dolarlık borcunu tahsil et
    -seymen ağa mı?
    +evet. ayrıca şu büyü yapıp duran ayşegül denen liseli cıbanın topuklarına sıkın beni maymuna çevirdi geçenlerde.
    -??
    +bana mal mal bakma mematiii, gaffur'u, burhan'ı, tanrıverdiyi, cem'i ve kazma sıfatlı aslıyı da getir bana. volkan diye bir şişko vardı şu muhallebici o iti de vurmadan gelme.
    +ayrıca şehrazatı istiyorum bu gece, fiyatı neyse söyle muhasebeye versinler.
    -muhasebe ?
    +git memati giiiit sadece git auna goim.
    #1932675 (fobia, 14.07.2007 15:55)

© 2008 - uludağ sözlük

dizi bollugundan karakterlerin karsilasmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dizi bollugundan karakterlerin karsilasmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dizi bollugundan karakterlerin karsilasmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» defendant » concrete jungle » deb » yaran baslik yonlendirmeleri » hazreti muhammed » adoption » acz ve fakr » burhan altintop lost ta oynasin » ezginin gunlugu » cogul kisilik » unutma » no tanri no cry » sorrow » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » guzel yalan soyleyen arkadas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » wall e » ayrinticilik » aba guresi » egzorsizm » yan bakmak » turk kizlari » the beatles brotherhood » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » kapitalizm » baca gibi hissetmek » robert enke » opet » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler