diyv 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3074100 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 29.02.2008 08:20)
  2. #3075153 entry'siyle pratik bir zekaya sahip oldugunu düşündüğüm sevgili yazarımız. Hatta bir ara acaba Felsefemi okuyo diye beni düşündürmüş olan yazarımız..
    #3990211 (esina, 21.09.2008 06:28)

© 2008 - uludağ sözlük

diyv başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diyv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diyv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgi yonetimi » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » 100promil » little child » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » adam smith » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » harry kewell » hazreti muhammed » cukura dusup sakatlanan futbolcu » arditi » sac oynama aliskanligi » babanin sapkasini yere dusurmek » bitlis te bes minare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul da yasama vergisi » ilk ucus » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » hayat memat meseleleri » michael skibbe » cirkin olmak » olmus mu » uludag sozluk altin gunu » babanin ensesine saplak atmak » kizlik zari » polat alemdar » calculus » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » ozgur tutsak » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme