diyorlar 

kapat
  1. bir (bkz: ogün sanlısoy) parçası.

Unutuldun Sanma Sen Hep Kalbimdesin
    Yolum Yarım Kalır Benim Yarım Sendin
    Yerin Dolmaz Bak Kapı Duvar, Açan Olmaz Bir Anlasan
    Duyanlar Şahit Olsun, Yaşanacak Çok Şey Var
    Sen Yoksun Kime Sorsam, Bana Gelmez Artık Diyorlar
    Yanımda Yine Olsan, Bana Dönmez Artık Diyorlar (Bilmiyorlar)
    Gece Güne El Sallar, Bu Gecede Aklımda Kal
    Yola Gelmez Yorulanlar
    Yorgun Olsam Da Sana Son Sözüm Var, Ne olur Anla Pişmanım Al
    Duyanlar Şahit Olsun, Yaşanacak Çok Şey Var
    #273743 (ben miyim, 24.05.2006 02:21)
  2. üniversitelerde ortaya çıkan söylentilerin kaynağı sorulduğunda verilen yanıt...
    +başbakanlık yatmış
    -nereden biliyorsun
    +diyorlar
    ......................................................
    +finaller erteleniyormuş
    -kim dedi?
    +diyorlar..
    #273751 (grand ekinoks, 24.05.2006 02:26)
  3. pişmanlığın, yarım kalmışlığın, yazılabilecek en içten sözleri insana yazdırdığını bu parçada bir daha görürsünüz. ilk dinleyişinde dahi çoğu insanı etkiler bu parça, çünkü herkezin bir pişmanlığı vardır. hatta kendi kendinize itiraf etmekten dahi kaçtığınız, görmezden geldiğiniz bu pişmanlıklarınızı yüzünüze vurup gün ışığına çıkarması olasıdır bu parçanın...
    #608896 (regret, 05.09.2006 08:53)

© 2008 - uludağ sözlük

diyorlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. diyorlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diyorlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cya » yilmaz erdogan » el kol yapmak » ask yasayanlar icindir » ilhan berk » su icer gibi adam eksiltmek » ataturk temali imsakiye » edecek laf bulamayinca oy oranina sarilan akp li » bangkok » irfan view a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games