diye de eklemek istedim gecenin bu saati 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gecenin gec saati
  2. kim bu densiz gecenin bu saati arayan
  3. kol saati bicimindeki duvar saati
  4. istedim
  5. olmek istedim
  6. ben ne demek istedim
  7. paylasmak istedim
  8. babasindan istedim
  9. herkes bilsin istedim
  10. benden duymani istedim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» axxis » migfer » askim coraplarin koktu mu » arabada dinlerken kopek ezdirten death gruplari » neyzen tevfik » babalarin western film izleme sevdasi » lerzan mutlu dan nefret eden yazar » fotospor » keci boku » albay drake » gunun sozu » kendim gibi olmak istemiyorum » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » kutuphane haftasi sloganimiz » kahvehane televizyonunun onunden gecmek » bluetooth vibrator » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » salak kiz » iskenceci » baba sevgisizligi » andriy shevchenko » superstar » kathy bates » guney kore » football manager da mahalle arkadasina rastlamak » itiraf com » i thought i knew it all » plajda ereksiyonu gizlemek icin kumdan kule yapmak » thehungersite com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa