diyavol pasa 

kapat
  1. amat gemisinin kaptanı, ihsan oktay anar kahramanı, tüm zamanların en gizemli adamı. kitap yüklü kamarasında aynalara saklanan ve yasaklı kitabı bulunan efendilerin efendisi.*
    #2303522 (galapagoslu iguana, 12.09.2007 14:35)
  2. (bkz: diyavolos)
    (bkz: diablo)
    (bkz: şeytan)
    #3550253 (d@nte, 17.06.2008 16:38)

© 2008 - uludağ sözlük

diyavol pasa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. diyavol pasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diyavol pasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beklediginiz lider geldi » ayar nedir ne degildir » cok guzel gorunuyorsun » tahrik etme beni kadin » asik olmaktan nefret etmek » yaran ayarlar » yoruk ali » arsenal le oynayacak takimlara tavsiyeler » her ulke kendi kaderini kendisi tayin eder » rosario to vampire a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games