diyarbakir tb 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. diyarbakir
  2. diyarbakir ktm
  3. ku diyarbakir bel tr
  4. oz diyarbakir
  5. diyarbakir karpuzu
  6. diyarbakir cok mu lazim
  7. diyarbakir kiriklari
  8. diyarbakir bes nolu
  9. diyarbakir bu mudur
  10. diyarbakir 5 nolu

© 2008 - uludağ sözlük

diyarbakir tb başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diyarbakir tb ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diyarbakir tb nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » bir kadinin en masum oldugu an » medar i iftihar » asr i saadet jargonu » karmayla gelecekteki uludag sozluk » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » 31 cm » angelica » i belong to che » as i am » merdivenler » nisasta » fellowship » rename » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yabani » yaran msn iletileri » banyo yapmak vs dus almak » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » cemeteries of london » kamil koc » ttnet » japonyaca » full cikista olmak » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » we might as well be strangers » kutahya » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » ordek popolu kiz