diyalog saati 

kapat
  1. SAMANYOLU TELEViZYONUDA, FETHULLAH GÜLEN VE PAPA XVI. Benedictus'UN DAiMi KONUK OLARAK KATILIMLARI iLE YAPILMASI MUHTEMEL PROGRAM.
    (bkz: BEN DEMiŞTiM)
    #1806305 (necromancer, 22.06.2007 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

diyalog saati başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diyalog saati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diyalog saati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir boka benzemeyen minimal siir » silmekten asinan burun » serdar akinan » you don t mess with the zohan » seri katil oldurmek » konsantre matik » stephen appiah » bez bebek te yakalanan matrix tadi » ruyada uyuyamamak » haber sicmak » don demeyi unuttum » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » bekaret onemsizdir diyen erkek » armenian navy band » bilgi ve belge yonetimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » syme » boliviano » tanri yi silahsizlandirmak » haydi ic de cay koyayim » teknik direktor kiyimi » tac » ask guldurur » berlin filarmoni orkestrasi » bitlis te bes minare » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » birol guven in lost senaristi olmasi » cehennem dialoglari » alonso solis