dislerini fircalamayan insan 

kapat
  1. sabah görüldüğünde kahvaltı mönüsünü bizzat dişlerinin arasında sergileyen iğrensek bile belli etmemeye çalıştığımız insan tipidir.
    (isildur, 04.03.2007 20:17)
  2. insan?.*
    (Bohemian Rhapsody, 04.03.2007 20:17 ~ 20:21)
  3. an itibariyle revaçta olan, kalabalık bir mekana girildiğinde gözlerin fır fır onun aradığı, yeni bir akım başlatmış, facebook ta acilen grubunun kurulması gereken, kendi gibi davranmayanları da mal ilan eden insandır.
    (klorlu su boregi, 22.11.2007 20:53)
  4. dis hekimlerinin ekmek kapisi olan insanlardir.
    (limon cicegi kolonyasi, 22.11.2007 20:56)
  5. öpüşmeyen insandır.
    (filozofil, 22.11.2007 20:59)
  6. karşında konuşmaya başladığında önce o müthiş görüntüsü ile mide bulandıran , henüz o şoku atlatmadan koku kütlesi ile seni taaruza uğratan iki ayaklı insanımsıdır.
    (turnosol, 22.11.2007 21:23)
  7. bu tip insanların dişleri görünmediğinden asıl rengide bir muammadır. tereyağ görünümündeki tartarlar diş etiyle bütünleşir bir görünüm çizer. belkide dişlerini fırçalamayan insan kişisi aç kalması olası günleri hesabederek bu tartarları yemeyi hedefliyordur, bilemeyiz.
    bu tip insanlar kendi aralarında belirli yeteneklere sahiptirler;

1-çok tartar bulunduran;

bu insan kişisinin yeteneklerinin sınırı yoktur.tartarlarına istediği maddeyi saklamak suretiyle görenleri hayrete düşürerek usta bir sihirbaz görüntüsü çizer.nasıl yaptığını ise anlatmaz, meslek sırrı der geçiştirir.

2-orta seviye tartar barındıran;

bunların herhangi bir özelliği yoktur. iğrenç görünür, gülmeye çekinir (bkz: gülerek adam öldürmek).dişleri okadar sarıdırki güldüğünü görenlerin psikolojilerini düzeltmeleri için ancak yeniden doğmaları gerekmektedir.

3-tartar bulundurmayan;

görevlerini 4-4lük yerine getiren insanlardır.her akşam yatmadan disiplinli bir şekilde dişlerini fırçalar. bunu yapmadan önce kesinlikle ödevlerini yapmış çantasını hazırlamış ve odası düzenli bir kişidir.
    (buyukustad, 06.12.2007 14:06 ~ 14:12)
  8. (bkz: mao zedong)
    (walter klemmer, 06.12.2007 14:08)
  9. iğrenç şahıslardır, ağızlar lağım gibi kokar.

maalesef dışlanmalıdırlar.
    (karin, 08.05.2008 22:33)
  10. agzinin icine sicsan laf söylemeyecek insandir.
    (pringles, 08.05.2008 22:41)
  11. diş bakımını sakız ve diş dostu(!) şekerlere emanet eden insandır. insan dedim kusura bakmasın.
    (TTTDDD, 08.05.2008 22:43)
  12. ağzı çöp varili gibi kokan, yanına gidip konuşmaya başlamasıyla fırsat bulup tüydüğüm iğrenç insancıklar...yani siz kendinizle bütün gün hadi biz kaçar kurtuluruz da siz nasıl rahatsız olmuyorsunuz o konudan.öykk...
    (hypnogaja, 08.05.2008 23:15)
  13. dişleri arasında yosun ve türevi bitkileri yetiştirmeyi seven insan modelidir.
    (minaharker, 08.05.2008 23:25)
  14. kafasını bir el alından bir el çenesinden tutmak suretiyle ağzını açtırarak otomatik araba yıkama makinesine sokmak istediğim kişidir. hani ağız diş sağlığı derken kompile alsın, arınsın maksat, şerefsiz. ayrıca böylesine temizlenip arındıktan sonra ağzına pinpon topu tıkıp üstünde çivili ayakkabılarımla gezinmek istiyorum. bi de nasa'nın son uzay mekiği fırlatışını kaçırmayıp roket yakıtının ateşlendiği platformda öpüşmek istiyorum kendisiyle. yakıcam onu. börn madafakaaa börnnn taaammıaaaaaaaaa...

pissssliiiiiqqqqqqqqqqqqq

terliksi oruspuuuuuuuuuu

fikirsizzz isqeleettttttt
    (hosaf, 08.05.2008 23:25)
  15. vakti olmayan insandır.
    (bkz: lan sağlık bu)
    (schuayb, 08.05.2008 23:28)
  16. dışlanmaması gereken insan. bana gelsin ben sevişirim onla. canım benim, pütürtüm.
    (gayda calarim etek giymem, 08.05.2008 23:28 ~ 23:29)
  17. " dişlerin tıpkı yildizlar gibi sarı ve birbirinden o derece uzak! arada onları fırçalasan diyorum" denebilecek insan modeli.
    (koyumavi, 08.05.2008 23:37)
  18. (bkz: hela taşı)*
    (koyumavi, 08.05.2008 23:38)
  19. (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    (genco, 08.05.2008 23:39)
  20. hanım koş sözlüktekilerin hepsi dişlerini her gün üçer defa fırçalıyormuş...

(bkz: vay anasını sayın seyirciler)
    (genco, 08.05.2008 23:40 ~ 23:41)
  21. dişlerini fırçalamadığı için birazdan vatan haini ilan edilecek olan insan.
    kimine göre insancık. diş fırçalamamak oradaki -cık ekini getirtebilecek kadar aşağılık bir hareketmiş;
    bunu da öğrendik.

sonuç olarak; fırçalasın. dişlerinin arasındaki domates kabuğunu ve çekirdeği gördüğümü söylemeden geçmeyeceğim.
    (pis cocuk, 08.05.2008 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kovboylarin surekli kuru fasulye yemesi » sozlukle ilgili istekler » madenciye agit » agnostik » turk kahvesi » gotu zor kurtarip tarih yazdik demek » pembe de olsa panter panterdir » siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum » dinozor » abaza ile abazan arasindaki fark » gayet tabi » cicek alinmasini sevmeyen kizlar » deniz gezmis » skellig » tuncay ozkan » ayni evde yasayan 3 hayvan » beri uz zimme » lig bitince kendini boslukta hissetmek » tower blaster » savsat » ateist » ilk besler » salem » arda turan » annenin lost izlemesi » nimet cubukcu » cinasli kafiye » al pacino » teletubbies a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa