dislerimiz arasindaki ceset 

kapat
  1. ismet ozel şiiri.

biz şehir ahalisi, kara şemsiyeliler!
    kapçıklar! evraklılar! örtü severler!
    çığlıklardan çadır yapmak şanı bizdedir.
    bizimdir yerlere tükürülmeyen yerler

nezaketten haklılardan yanayızdır hepimiz
    sevinmemiz çapkıncadır, ağlatır bizi küpeşteler
    yaşamak deriz -oh, dear- ne kadar tekdüze
    katliamlar ne kötü be birader

güneş, neredeysek orada bulur bizi
    ya cünup ve yalancı veya miskin ve ülser.
    falımız neyse çıksın diye açarız indeksleri
    sayılar bizi bulur, o ayıp işaretler

saframızla kesemizi birleştiren anatomi bilgisi
    hadım tarih, kundakçı matematik, geri kafalı gramer
    evet bunlar gizlice örgütlenerek alnımıza
    verem olmak üretimi düşürür ibaresini çizer

biz şehir ahalisi, üstü çizilmiş kişiler
    kalırız orda senetler, ahizeler ve tren tarifesiyle
    kimbilir kimden umarız emr-i bi'l-ma'ruf
    kimbilir kimden umarız nehy-i ani'l-münker
    bize yalnız oğulları asılmış bir kadının
    memeleri ve boynu itimat telkin eder.
    (vernon sullivan, 10.04.2007 01:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anksiyete bozuklugu » el opmeye giden gotik hatun » beyaz kulotlu corap » ricardinho » erotomanyak » icerik yonetim sistemi » multihunter » koc holding in vefasizliklari » ilk 11 i tamamen degistirmek » super arkadas » alisar hoyugu » type 0 negative » ege » linda blair » alvar aalto » kumpir » penguen pertev » lydia abarca » pilonidal sinus » aklini kullanan gerizekali » merve terim » work and travel » muhammed bin abbad » emil aarestrup » topa her kafa vurusunda beyin hucrelerinin olmesi » till » sen git baban gelsin » lcw » barbie evi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa