diskoda sadece ayagiyla ritim tutan adam 

kapat
  1. ruhsuz adamdır. ya da arkadaşlarının zoruyla götürülen adamdır.
    #4308808 (frozen hopes, 02.12.2008 14:52)
  2. dans etmeyi bilmeyen adam da olabilir. bu adam düğünlerde "biz biliyoruz da mı oynuyoruz?" adamları tarafından zorla oynamaya kaldırılan adamdır.
    #4308822 (bagdagul, 02.12.2008 14:57)
  3. büyük ihtimalle arkadaşlarının zoruyla orada bulunan, gece boyunca kızların 'sen neden oynamıyosuuuun' triplerine en çok bu kadar karşı koyabilen ve o geceden zerre kadar zevk almayan adamdır.
    #4309234 (senses tied, 02.12.2008 17:03)
  4. kavelyesiz adamdır.
    #4309244 (queenofthenight, 02.12.2008 17:04)
  5. yeterince votka-nar aldığında bardağı kafasının üzerine yerleştirip, "hobaaaaaareey binnerce dansös vaar hobaaaa" diyerek olaya girecektir. ne ayak kalır ne tempo, ayakları salsa yaparken kollar elektrik bugi icat edecektir, hatta balenin birinci pozisyonuyla çaça figürlerini kombine etmekten onur duyacaktır falan. endişelenmeyinizdir.
    #4309262 (janie jones, 02.12.2008 17:09)
  6. hiç eşşekte taşşak görmemiştir.
    #4309294 (lustral, 02.12.2008 17:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

diskoda sadece ayagiyla ritim tutan adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diskoda sadece ayagiyla ritim tutan adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diskoda sadece ayagiyla ritim tutan adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about diskoda sadece ayagiyla ritim tutan adam. Copyright of the articles are belong to their authors.