disko boy 

1. shantel'in bence en güzel sarkısıdır.
    sözleri;

go to the club on a saturday night
    i order a vodka to make me
    feel right
    the place is packed
    dancing couples everywhere
    i take a seat in the corner and stare

suddenly i see
    youre dancing too
    your hips are shaking
    i dont know what to do
    i wanna talk to you
    but my mouth is dry,
    oh why am i so shy

jabidabidaai jobiejobiejoooi
    i wanna be a disco boy
    i wanna dance with you and i hold you tight
    i wanna make you mine tonight

im heading to the bottle have another drink
    yes i need a drink as some
    times to think
    five oclocks or later i had a plan
    i know i must be grayf and i feel like a man

like a bridge

come
    and i falling to the trance
    people come
    closer to see my discodance
    come
    closer to and keep me
    in view
    all im singing just for you

jabidabidaai jobiejobiejoooi
    i wanna be a disco boy
    i wanna dance with you and i hold you tight
    i wanna make you mine tonight
    #3218677 (acilarin cocugu, 01.04.2008 18:09)
  2. insanın üzerine neşe püskürten gerçekten neşeli olan shantel şarkısı. shantel isimli arkadaşa disko partizani sebebiyle kıl oluyorum diyebilirdim ama bu şarkıdan sonra bütün düşüncelerim değişti.
    #3536774 (yavuzum, 14.06.2008 12:45)
  3. a.. Bu şarkıda anlatılan disko çocuğunu tanıyorum dediğim şarkı. * Taksimde falan geziyor beyimiz pek bir cool tavırlar içersinde. Neydi, şarkıydı.. şarkı güzel.. Partizaniden sıkıntı geldiydi zaten.
    #3536805 (Janis JopLin, 14.06.2008 12:58)
  4. bu sene patlaması beklenilen muhteşem shantel şarkısı. ancak işin acaip yanı bu parça disco partizani ile aynı albümdeydi, nasıl gözden kaçırdık, adam bir sene bizi tek şarkıyla oyaladı; şimdi ikinci sene de tek şarkıyla oyalayacak; vay canına !
    #3536818 (luke skywalker, 14.06.2008 13:02)
  5. en güzel shantel şarkısı.bu şarkı varken neden insanların disko disko partizani diye böğürdüklerini anlamak mümkün değil.*
    #3635425 (september, 08.07.2008 02:19)
  6. klasik türk abazanını anlatan harika bir şarkı.
    #4190351 (luther, 05.11.2008 19:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

disko boy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. disko boy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu disko boy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about disko boy. Copyright of the articles are belong to their authors.