diski 

kapat
  1. anüs yoluyla vücuttan dışarı atılan, inorganik-organik maddeler ve yüzde 70-75 oranında su içeren katı sindirim artıkları.
    (bkz: bok)
    (cikarinbeniburdan, 24.03.2006 02:32)
  2. "sıçkı"
    (ThugLove, 04.05.2006 15:33)
  3. diyarbakır belediyesi su ve kanalizasyon işleri.
    (the kene, 04.05.2006 15:39)
  4. "disk" sozcugunun belirtme hal ekı almıs halidir.

(bkz: ali diski tut ve bana getir.sonra da amcana ver)
    (jakuzi, 26.07.2006 10:34)
  5. tavşanların kendi götünden çıktıklarını yediği şey.
    (dekadans, 24.02.2007 03:53)
  6. denizde iken vücuttan atılınca, yüzeye çıkan pis kokulu şey.
    (dekadans, 24.02.2007 03:57)
  7. herhangi bir ortam ya da gruptan dışlanan kimse.
    (lynx lynx, 12.08.2007 14:39 ~ 14:41)
  8. sanki hep kötü koktukları için böyle nitelendirildikleri izlenimi bırakırlar. ama bal arının dışkısı değil mi dir ! lezzetli olduğu kesin....
    (ditty, 09.04.2008 17:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» olaganustu » her turk asker dogar » yaran diyaloglar » beyin engelli » erman toroglu » kadin kumandasi » erhan goksel » ogretmene hojam diyen ogrenci » evinin kapisina trafik lambasi takan kadin » akdamar kilisesi » star tv » amerisyum » michael jackson » fetus in fetus » allah ile seytan arasindaki farklar » bi biskreme verdim » tezgahin onunu kapatma kardesim » zebani » yesilhisar in tarihi eserleri » otep shamaya » the green mile » gerger in tarihi eserleri » ankuva » durustluk oyunu » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » 1 ay icinde parti kuruyorum » ydu sozluk » bulasik makinesinde ispanak yikamak » flamenco turca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa