disk birlestirici 

kapat
  1. Windows'un kullanıcılarını kandırdığı birleştirme metodudur. iki üç renk koymuş yok şu kayıp olan yer şu zararlı yer şunuda birleştim o kadar besit mi yani?
    #3798870 (buyuyuncekelebekolucam, 10.08.2008 19:35)
  2. (bkz: defragment)
    edit: (bkz: defrag)
    #3798885 (ooopps, 10.08.2008 19:38 ~ 19:39)
  3. iki adet don lastigidir. olmaz deme, dinle bi hele. koy iki diski ust uste, bagla don lastikleriyle, al iste diskler birlesti mi birlesmedi mi?

(bkz: dunyanin butun diskleri, birlesin!)

ek: linux te pek ihtiyac duyulmayan arac.
    #3798889 (revolter00, 10.08.2008 19:39 ~ 19:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

disk birlestirici başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. disk birlestirici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu disk birlestirici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about disk birlestirici. Copyright of the articles are belong to their authors.