disiplin cezasi 

kapat
  1. -eğitim veya iş hayatında belirlenen kurallara uygun davranmayan kişilerin aldığı,
    yaptırım gücü yüksek cezalardır.
    -okuldan 1 günlüğüne uzaklaştırılmak bazı öğrenciler için bir sevinç kaynağıyken,
    okuldan uzun süreli uzaklaştırılmak ağır,okuldan temelli uzaklaştırılmak ise katlanılması güç bir cezadır.
    (asiti kaçmış kola, 17.04.2006 18:20)
  2. -bizi çağırmışsınız hocam
    -yine mi siz lan
    -ihiheii
    (Squicy, 30.09.2006 22:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dile dolanan sarkilar » kizilmaske » persomen » berthe sylva » ayaklarin baslari yonettigi yerde kiyamet kopar » takvim » reklama giren filmin geriden baslamasi » kayganak » zorbey » pondexter » yorguc pasa hamami » recine » 2kat keyif » her yazar 10 lira verse bir hastaya sifa olsak » cengiz candar » yagibasan medresesi » cem koksal » star wars the clone wars » paranin satin alamadiklari » uludag sozluk un besinci neslini silmek » lizz wright » anti emperyalizm populistligi » kumru » unutulmayan dizi replikleri » schattenfaust » hazarlar » veli toplantisi » marcel proust » trojan horse a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa