disinin kadindan daha seksi olmasi 

kapat
  1. 5 dakikadır tanım yapamadım sanırım bir örnekle açıklayacağım:
    şimdi 2 tane bayan var. birine dişi birine kadın diyorsak, anlayınki dişi dediğimiz daha seksidir.
    bir çok kelime daha vardır kadın için söylenen. misal; hatun, kari, fistik. ama bu kelimeler de disinin yerini tutamaz. her zaman en seksisi dişi olacaktır.
    #2384212 (KeviN, 26.09.2007 18:09)
  2. türkçe hakkında zerre fikri olmayan insanın yaptığı çıkarım.

dişi nedir, kadın nedir bi araştırmak lâzım zannımca.

yoksa ben sana düve vereyim, o da dişi.
    #2384233 (endirekt serbest vurus, 26.09.2007 18:13)
  3. - evet çocuklar şimdi cümle içinde kullanıyoruz. "alinin dişi kırıldı"

-oaahhhşşş hocam çok seksi oldu bu.
    #2384273 (sur duvari, 26.09.2007 18:20)
  4. karıcım dişin senden daha seksiymiş öyle duydum.

not: söz daha fazla zırvalamıcam.
    #2384279 (sur duvari, 26.09.2007 18:21)

© 2008 - uludağ sözlük

disinin kadindan daha seksi olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. disinin kadindan daha seksi olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu disinin kadindan daha seksi olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» horozu cok olan koy » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » hefeweizen » eren keskin » bekaret » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » imhotep » uludag sozluk moderasyonu » kendine gomulmek » yeni alinan pc yi cokertmek » prensesin uykusuyum » kucuk kadin » her turlu pisirim yapilir » metro diye metro firmasi otobusune binmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » siz de mi seriatcisiniz be » bir memenin ardindan » atilla kart » ece erken » yahya kemal beyatli » bilgi yonetimi » sucugu dogradiktan sonra soymak » ask yaralar » ogretmen bakanligi » bas peri kulina » mesut bakkal » with the beatles » murad kucuk » turk kizlari