disikartal 

kapat
  1. sanırım erkek bir yazar. hoşgelmiş. beşiktaşlı olması hoşgelebilitesini artırmaktadır ayrıca.
    (kasgarli tost, 14.08.2007 21:00)
  2. dişi erkek farketmez, yeterki kartal olsun ... *
    (getirmebenioraya, 30.08.2007 22:37)
  3. muhteşem tespitler yapan, gözlemci bir yazardır.
    (dalgali kur, 07.09.2007 00:21 ~ 00:23)
  4. sözlükteki en mantıksız * * entrylerden birinin müellifi;
    (#2275032)
    demek ki neymiş sevgili sözlük; her okulda sadece bir öğretmen mevcutmuş. *
    (cryptic, 07.09.2007 04:18)
  5. fıkralarıyla sözlüğe renk katmış yazar. kartal oluşu da tuz biber ekmekte..

(bkz: yaran fikralar/@disikartal)
    (nicomedian, 14.09.2007 01:03)
  6. bana gelince "bu kesin dişidir lan" genellemesi yapılıyo da ona gelince niye "erkek" deniliyor anlayamadım doğrusu. ayrıca kendisini an itibari ile kıskanmış bulunmaktayım. tekrar hoşgelmiş nesildaş.
    (spor tutkunu disi, 02.12.2007 01:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zevk olsun diye is basvurusu yapmak » kugu acilisi » sari kirmizi » bahcesehir universitesi hukuk fakultesi » burak guven » gazi senliklerine grup yorum un gelmesi » thakaho » baba ile diyaloglar » super arkadas » hidayet turkoglu » limit hiz » kansob » hayallerde yasiyor bazi ibneler » dogville » battlefield heroes » bizim sarkimiz » atlari da vururlar » danacilar koyu » unlulerin kisisel iletileri » isi gucu sevgilisi olmayan musluman tipsiz bjk li » real » aglayamamak » ceza sahasi yan cizgisi » aysam » roberto carlos » fizigin ilgincligi » besiktas evlendirme dairesi » genc fenerbahceliler » guitar hero a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa