disi sinege kotu gozle bakan disi sinek 

kapat
  1. isviçreli bilim adamları tarafından ''sinekus lezbiyenus'' olarak nitelendirilen sineklerdir.
    #2899350 (ogzi, 26.01.2008 16:10)
  2. izlenmesi gereken dişilerdir. yanına da aççacan bi soğuk bira... off.
    #3285344 (bi biskreme verdim, 18.04.2008 08:50)
  3. lezbiyen iliskinin hucrelerine isleyen turudur. havada bafilerler birbirlerini... opusmeleri harikadir.
    #3285521 (mutlulugun ta kendisi, 18.04.2008 10:06)
  4. birbirini çekemeyen sineklerdir. muhtemelen bir birlerinin çöplüklerinde gözleri vardır.
    #3285526 (ParaNtez, 18.04.2008 10:08)
  5. sahne:

sineklerin oluşturduğu bir koloni. caddeler, evler ve dükkanlarla, portatif bir arka mahalle.

sinek 1: gız kadriyeeee beri bak hele.
    sinek 2: ne var gız döne? ne istiyon
    1: bana bak nidiyon sen
    2: ne diyon yaa
    1: erkeğimin yanında görmüşler seni?
    2: hee...gördüler. noolmuş
    1: bana bak küstah senin kanadını caaart diye yırtarım tamam mı
    2: sen git başka tarafını yırttır mahalledekilere
    (1-2 saç saça baş başa kavga eder)
    1: yetişin komşulaaaar sinek öldürüyolar
    #3285539 (otep shamaya, 18.04.2008 10:13)
  6. birbirlerini çekemeyen iki dişi sinek olabilir.
    < ay ne güzel kanatlarım var, dimi, hıh.
    - sus bok sineği senii, kanatlarını yolarım senin!
    gibilerinden...
    #3285657 (yatay zeka, 18.04.2008 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

disi sinege kotu gozle bakan disi sinek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. disi sinege kotu gozle bakan disi sinek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu disi sinege kotu gozle bakan disi sinek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yuzumdeki cizgilerin bile adi sen » hellori » ezik sevgili » zlam com » ironiden anlamayan cahil sozlukculer » hayat beni neden yoruyorsun » enderun sevgiler » bazen » cengiz aytmatov » grup vitamin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci