disi kalayli ici alayli 

kapat
  1. "dışı süslü, güzel görünüşlü ancak içi berbat" anlamında kullanılan bir söz.
    #3334122 (akmai, 29.04.2008 12:03)

© 2008 - uludağ sözlük

disi kalayli ici alayli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. disi kalayli ici alayli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu disi kalayli ici alayli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pera muzesi » kondisyoner » balans ve manevra » muzaffer eryilmaz » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » karin » dibi dibi rek » cehennem dialoglari » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » disturbia » mustafa denizli » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » arcadium » kaan altan » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kanal tedavisi » karl marx ve friedrich engels » yeter artik vurmayin adam oldu » muhalif oldugu icin silik olan yazar » don demeyi unuttum » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » haber sicmak » birol guven in lost senaristi olmasi » nouriel roubini » se7en » mehmet ali birand » banyoda yapilan salakliklar » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin