disarda yemek 

kapat
  1. *türk milletinin en kıl olduğu olaylardan biri...
    #1860108 (devrim, 03.07.2007 23:23)
  2. genelde pahaliya patlar.
    #3617014 (limon cicegi kolonyasi, 04.07.2008 01:28)
  3. çoğu zaman sağlıksızdır, kilo yapar. tercih edilmemelidir, güzelim evyemekleri varken. *
    #3619356 (no name, 04.07.2008 16:42 ~ 16:44)

© 2008 - uludağ sözlük

disarda yemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. disarda yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu disarda yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abluka alarm » milli egitim mufredati kliseleri » ankara 19 mayis stadyumu » inancsiz olmak » tuz ruhu banyosu yapmak » ninja zabitalar » arkasindaki duvarda maasi yazan calisan » abraham zapruder » ve yalnizlik sigara kulu kadar yalnizlik » gunu hz muhammed gibi yasamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games