disarda kar 

kapat
  1. bir behcet aysan şiiri;

kar yağıyor dışarda
    sokak lambasına düşüyor
    ve serçeler
    üşüyor

kenarları hafifçe yanmış
    sayfalarına kan
    sıçramış
    bir kitapta
    nâzım hikmet
    okuyorum.

dışarda kar yağıyor
    ve dağ lokantasına
    gidiyor
    zengin
    kasabalılar.

kar yağıyor dışarda
    mektubun yeni gelmiş
    istanbul
    kokuyor.

dışarda kar yağıyor
    seni seviyorum.
    #1404105 (tanrilar cildirmis olmali, 12.03.2007 19:58)

© 2008 - uludağ sözlük

disarda kar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. disarda kar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu disarda kar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dave matthews band » tanri nin olmadigi yer » salvar amerika nin jeanidir » imminent » bilkent dogu kampus » somnium mortuum » teknik resim » rambo » disko krali » turkey hill » tatilden yeni donen is arkadasi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » stalker » mutlulugun tek yolu yoktur » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bok dustugunde kica su carpmasi » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » bu havada gidilmez » en buyuk karpuz yarismasi » hersey ona donecek birgun » la traviata » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » ordu » futbol kulubu » please please me » vicdan » paranormal phenomena » kuzgun » gem of true sight