diplomatik alanda madara olmak icin mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. madara olmak
  2. yapilan eylem sonunda madara olmak
  3. sevgiliye artistlik yapacagim derken madara olmak
  4. topsuz alanda hareket halinde olmak
  5. sokakta kasim kasim yururken madara olmak
  6. eglenmek ve mutlu olmak icin cevrimici olmak
  7. laik olmak icin once demokrat olmak lazim
  8. madara
  9. lezbiyen olmak icin gay olmak
  10. diplomatik

© 2008 - uludağ sözlük

diplomatik alanda madara olmak icin mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diplomatik alanda madara olmak icin mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diplomatik alanda madara olmak icin mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haldun taner oyku odulu » cehennem » pkk nin eylemlerini basarili gibi gostermek » hic normal arkadasi olmayan insan » sessiz kaliyorum cunku » ilkokulda ilk cete olusumlari » koy enstituleri » yaran laf sokmalar » unutacaksan sevme » b 35 » kerem tuzun » kill for you » dolunay soysert » mumin sirin » elegy for dunkirk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » korku filmi izledikten sonra elektriklerin gitmesi » shizofren » george w bush » suleyman demirel anadolu lisesi » ertem egilmez » aysu ata » 10000 ytl » crysis warhead » fabio paim » bize emir degil cevap verin » paper moon » istanbul » the da vinci code » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » irrasyonel insan