diplomali hiyarci 

1. bir filminde üniversite mezunu olmasına rağmen iş bulamayıp salatalık satmak zorunda kalan bir adamı canlandıran ilyas salman'ın kendini niteleme biçimi.
    sadece gülüp geçmek yerine üzerinde düşünmek gerekli bence...
    #74514 (sıçtırtma lamasına, 18.02.2006 20:09)
  2. genelde iletişim fakültesi mezunlarından çıkar bu meslek grubu insanları...
    #74561 (montajelemani, 18.02.2006 20:28)
  3. (bkz: dolap beygiri)
    #827885 (aman heri, 07.11.2006 20:49)
  4. ekonomik kavramlari kullanarak köseyi dönen ve kabzimal olan kisinin meslege basladigi vakit ilk yapacagi is. *
    (bkz: limonculuk)
    #827892 (mulayim, 07.11.2006 20:51 ~ 20:53)
  5. (bkz: gülerken düşündürmek)
    #3720599 (bleak poison, 25.07.2008 21:18)

© 2008 - uludağ sözlük

diplomali hiyarci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. diplomali hiyarci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diplomali hiyarci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amsterdam yolcusu kalmasin » ay isiginda saklidir » sevgiliye hitap bicimleri » hayira alamet degil » kendini komunist sanan kiz » sokak kedisi » melankoliye baglamak » mystiquewarrior » yandi gulum keten helva » oruc tutmuyorum ama karnim ac » zenci nicki » uludag sozluk » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » konustuktan sonra telefonu gobege silmek » within temptation » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aktif aramalar » fenerbahce nin kotu bir kadrosu var » cotton eyed joe » le fabuleux destin d amelie poulain » 6 ekim istanbul un kurtulusu » afyonkarahisar » alman erkegi » sozlukteki sadist basliklar » luis aragones » ogretmen » kurumus yapraga basinca gelen citirti sesi » imam gazali » 90 larda cocuk olmak » myspace » ayazaga garajina gider