dinleyiniz mutemadiyen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mutemadiyen
  2. mutemadiyen guluyorum
  3. mutemadiyen mesgul
  4. paganlasiyorum mutemadiyen
  5. mutemadiyen sacmalamak
  6. mutemadiyen ibnelesiyorum
  7. sacmaliyorum mutemadiyen
  8. halkin akp yi mutemadiyen desteklemesi
  9. mutemadiyen ozlenen seyler
  10. mutemadiyen ariza cikaran kanka

© 2008 - uludağ sözlük

dinleyiniz mutemadiyen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dinleyiniz mutemadiyen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinleyiniz mutemadiyen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucacaksin ucacaksin havalara ucacaksin » rebecca romero » deniz insanlari » yeni asya » ergenekon » aglayana agla acilirsin demek » mini etek » 20 agustos 2008 beijing 200 m erkekler finali » sozlukteki varoslar » yaran entry silinme sebepleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games