dinleyen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. klasik dinleyen yaratici metal dinleyen kibar
  2. hip hop dinleyen musluman
  3. tsm dinleyen genc
  4. ismail yk dinleyen kiz
  5. turay dinleyen
  6. rod stewart dinleyen seriatci
  7. beethoven dinleyen zombi
  8. rock dinleyen tasavvufcudur
  9. soundtrack dinleyen tipler
  10. metallica dinleyen ev kizi

© 2008 - uludağ sözlük

dinleyen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dinleyen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinleyen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» animal farm » maddi hasar » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » kara hilal » derdim coktur hangisine yanayim » uludag sozluk ihtiyar heyeti » alisamadim » esofman ipini kemirmek » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » imge » canim seninle oynamak istiyor » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » uludag sozluk vs itu sozluk » yedikce yiyesi gelmek » yaratici besiktas taraftari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wreqfasd » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » sampuan yerine deterjan kullanmak » apne » hamisine nanay piy piy kaymak » herkesgibi » ynglan » kara carsafin yasaklanmasi » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » www iktisat eu » sahane i gotik » merve kavakci » keskelere yer yok hayatimda » afuv » mr self destruct