dinleyecegim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bunlari mi dinleyecegim ben
  2. simdi telefonda bunu mu dinleyecegim

© 2008 - uludağ sözlük

dinleyecegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dinleyecegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinleyecegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mutlulugun tek yolu yoktur » agladigim gunler oldu » final destination » omer faruk eminagaoglu » fernando alonso » sozlukten ingilizce dersleri » bir daha cal sam » iran da kadin olmak » boslugabagislanansozler » kisiligini oturtamamis ozenti insan » michelle marsh » rambo » ruyada dis hekimi gormek » aynadaki yuzunun karsiligi benim » cuntry boys and city girls » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iman zinciri » raptiye rap rap » talih kusu » asuman krause » osuruklu sirin » isinmak icin vodka icmek » yaran facebook gruplari » turkcell in odedigi reklam ucreti » anahtari evde unutmak » yavuz selim demirag » rafet el roman » pile » kafasi calisan ac kalmaz » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » mustafa denizli