dinlerini sey edeyim 

kapat
  1. çok saygıdeğer bakanımız atilla koc'un yeni gafıdır efendim. kultur ve turizm bakani demek hele de türkiye gibi çeşitli kültürlerden oluşan bir ülkede bütün bu kültürlere saygı duymak ve eşit mesafede yaklaşmak demektir. bırakın bakan olarak insan olarak da.

http://www.milliyet.com.t...07/04/04/son/sonsiy18.asp
    #1491026 (tosun burada da hizmetinizde, 04.04.2007 17:49 ~ 18:02)
  2. "ben de seni şey edeyim sayın bakan" diye cevap verilesi sözcükler topluluğudur. bunu yanlış anlarsa da yuh olsundur!
    #1491052 (black magic woman, 04.04.2007 17:56)
  3. bu ifadesiyle bakan bey genclere umut olmustur.
    bu ulkede kultur bakani olabilmenin bile aslinda oyle cok ciddi bir donanim gerektirmedigini acikca ortaya koymustur. oyle yuksek ogretim yapacagim, su pozisyonlarda calisip kendimi ispat edecegim, diplomasi ogrenecegim, sunu yapacagim bunu yapacagim da, buyuk adam olacam diye dusunup hayallerinizi ertelemeyin. bu ulkede firsat esitligi var goruyosunuz. "anani da al git", "dinlerini sey edeyim" gibi bir uslubu takinmaktan imtina etmeyen kimseler bile yonetimde en tepelere cikabiliyor.
    o halde neden siz de onlardan biri olmayasiniz?
    #1491122 (Confusedy, 04.04.2007 18:12)
  4. eee bakan bile böyle düşünürse ve fütursuzca dile getirirse... cahil gençlere demek ki kızmamak lazım.demek ki hoşgörü dedikleri şey bu..dinini şey etmek.
    #1493481 (hanimaga, 05.04.2007 09:14)

© 2008 - uludağ sözlük

dinlerini sey edeyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dinlerini sey edeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinlerini sey edeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alkoldeki kan orani » beseri munasebetler » futbol oynanan alandan arabalarin gecmesi » fc dinamo bender » taylan aile gazinosu » vatandasi arkadan kucaklamak » dolu tuvaletteki adamla goz goze gelmek » orgensel baginti problemleri » sirf cinsel ozgurluk icin akp ye muhalif olanlar » retro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games