dinlerin kanli tarihi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. komunizmin kanli tarihi
  2. ask dinlerin en bayagisidir
  3. dinlerin anlamsizligi
  4. tum dinlerin ortadogu dan cikisi
  5. dunya dinlerin de buyu
  6. butun dinlerin kitaplarini okumak
  7. tum dinlerin ortadogu da ortaya cikmasi
  8. dinlerin anlamli olup olmadigi sapkinligi
  9. modern dinlerin insana ihtiyac duymamasi
  10. farkli dinlerin fanatiklerinin birbirini beslemesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» degisim » bakip da gorememek » aborijin » iserken sicmak » stv ana haber » asi » seviselim mi diyene verilecek cevaplar » bir sut denemesi » red bull » enter » goksel baktagir » sago yine kasmis » lunapark » eski sevgili » bubamara » muharrem iffetligul » orson welles » ctrl f5 » renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak » yao ming » besiktas in 08 09 sezonunda intertoto ya gitmesi » domaine hasret yumusak g » yuruyen merdiven » telemaque » uc kelime so what » anne entrylerim okunmuyor » efsane geri dondu » mutlak seveceksin beni » everything is going to be allright a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa