dinlerin anlamli olup olmadigi sapkinligi 

kapat
  1. tamamen sapkınlıktır.

insanları kendi akıllarınca uyararak '' lan olm bak öle değil bi dinle lan '' tarzındaki fikirlerini topluma lanse ederler.

şimdi bunların elinde hıyar olduğundan bazıları da tuzla koşturuyor tabi.

dinlerin anlamlı olup olmadığı maalesef insan beyninin algılayabileceği bir olay değildir.

insandaki bu '' ben '' olgusunun şeytandan olduğunu bilmeyen düşüncesizlerin bunu yapması daha da komik ve gülünçtür..

şeytan burunlarına osurdukça gaza geliyorlar.

bir takım işaretleri var..

allah ile insan arasındaki farklardan biri allah' ın gözlere gönüllere sirayet edebildiğir.

insanın sirayet edebildiği tek bir organ bile yoktur..

ha bu arada '' bizim ruhumuz, bizim beynimiz '' önemli olan o diyenler de fikir fukarası..

eğer dinlerin anlamlı olup olmadığına insan karar verseydi emin ol hiçbiriniz ölmezdiniz..

osuran, sıçan, zora geldi mi ağlayan bir canlının böyle büyüklük tasladığını görmek beni kahkahalara sevkediyor..
    #2419310 (peceteye recete yazan doktor, 03.10.2007 02:25 ~ 02:26)
  2. bu sapkınlığı gösterenlerin genel özelliklerinden birisi de şu yanlış düşünüştür;

"ben iyi bir insanım gerisi önemli değil"

lakin allah(c.c.) diyor ki;

De ki: "Davranış (ameller) bakımından en çok hüsrana uğrayacak olanları size haber vereyim mi? Onların, dünya hayatındaki bütün çabaları boşa gitmişken, kendilerini gerçekte güzel iş yapmakta sanıyorlar. işte onlar, Rablerinin ayetlerini ve O'na kavuşmayı inkar edenlerdir. Artık onların yapıp-ettikleri boşa çıkmıştır, kıyamet gününde onlar için bir tartı tutmayacağız. işte, inkâr etmeleri, ayetlerimi ve elçilerimi alay konusu edinmelerinden dolayı onların cezası cehennemdir. (kehf suresi / 103-106)
    #2419330 (bonkor banker, 03.10.2007 02:30)

© 2008 - uludağ sözlük

dinlerin anlamli olup olmadigi sapkinligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dinlerin anlamli olup olmadigi sapkinligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinlerin anlamli olup olmadigi sapkinligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » intiharlik sarkilar » cap ou pas cap » redbull air race 2007 » pal fm » crazyhodja » hohlamak » universiteye kapli defterle gelen insan » elinden kabuklu ceviz yenmez » ataturk cumhuriyettir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci