dinlenmeyecek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevisirken dinlenmeyecek sarkilar
  2. araba kullanirken dinlenmeyecek sarkilar
  3. biten askin ardindan dinlenmeyecek sarkilar

© 2008 - uludağ sözlük

dinlenmeyecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dinlenmeyecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinlenmeyecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maersk sealand » filistin cephesi » futbol bilgi bankasi » james hetfield » danielle lloyd » sozlukte tanisip evlenmek » golf um geldi sonra » ozdemir asaf » partyworld » metronom » tanri » antalya store » 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 » sismanlik yasasindan yararlanmak isteyen terorist » die megageile kuken farm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dursun uyar » kemal tahir » orhan pamuk tarzi demec verme rehberi » az muhterem cok gotveren » squadron » turk erkeginin fahise sadakati » basta turban popoda tanga » bas kaldiriyorum » fethullah istihbarat timi » cocuguna eski sevgilinin adini vermek » mitsubishi lancer evolution ix » volkan sutcuoglu » dashboard » sozlugun ajdari » konusmama hakkina sahipsin