dinlenen muzigin suruse etkisi 

kapat
  1. doğru orantılı etkidir.

hareketli müzikte gaz pedalına yüklenilirken, yavaş müziklerde daha sakin bir sürüş tercih edilir.

hareketli parça insanı daha bir gaza getirmişse, sürüşü tehlikeye atacak hareketler "kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım" vecizi çerçevesinde gerçekleşir, makas atma eylemleri müthiş bir özgüvenle ve rahatlıkla gerçekleşir.

türk sanat müziği dinleyerek, uzun yol yolculuğu yaparken, hız belli bir istikrar içerisindedir örneğin.

ancak hareketli müzikte gaz ve fren pedalı çok kullanılır, ani yavaşlamalar veya hızlanmalar gözlemlenebilir.
    #2614033 (paleface, 21.11.2007 15:44 ~ 15:46)
  2. placebo dinlerken tarlaya girmek gibi zararlı etkileri de olan aktivitedir.
    #2614041 (silte, 21.11.2007 15:47 ~ 15:51)

© 2008 - uludağ sözlük

dinlenen muzigin suruse etkisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dinlenen muzigin suruse etkisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinlenen muzigin suruse etkisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beyaz ten » cehennem » kalede kaleci var diye sut cekmeyecek miyiz » kurdistan » basarili gibi gostermek » anketor yazarlar » turban » turkiye memurlar arasi solitaire turnuvasi » wall e » randy couture » ben ulkemi adeta pazarlamakla mukellefim » the day that never comes » clarisse » jupp derwall » parmaginin ucunda akrep olan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 17 ekim 2008 bm guvenlik konseyi secimleri » gerger » kill for you » hakem kalk dedi » bittorrent » belki » sevgilinin yegenini dovmek » meme alti » hernan cortes » sarah palin » ayiya dayi demek » islam » serdal bahce » devletcilik » alois hitler