dinlemek 

kapat
  1. işitmek için kulak vermek. *
    #170266 (can, 14.04.2006 22:57)
  2. insancılığı göstermenin en güzel örneğidir. en büyük erdemdir .
    #942520 (spina, 03.12.2006 03:16)
  3. din hakkında bilgi sahibi etmek.
    - bana nasıl abdest alacağını göster.
    - önce elleri yıkarı...
    - bak dinleyince yapabiliyormuşsun sen de.
    #1416824 (dekadans, 16.03.2007 04:18)
  4. karşı tarafı insan yerine koymaktır. yetenektir esasında ayrıca, önemli bir değerdir ; aynı anda konuşmanın moda olduğu günümüz dünya'sında.
    #2673571 (thisrock, 07.12.2007 20:07)
  5. herkes yapamaz kolay kolay. dinliyormuş gibi yapanlar da vardır elbette. zordur vesselam.
    #3279683 (can, 16.04.2008 22:58)

© 2008 - uludağ sözlük

dinlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dinlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dort buyuklerin zor deplasmanlari » ermenek » il buono il brutto il cattivo » antonio lopez » caprice palace » imam gazali » ucan spagetti canavari » dexter » en harika sebze ve meyveler » random ucan sinegi maksimum takip edebilme suresi » orhan olmez » bayrak yakmak » sozlukte trenlerle ilgili baslik olmamasi » sehit askerin vasiyeti » the secret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sikilebilite » merhaba celik ataturk nasil » ankaragucluler saraba dustuler » yaran yanlis duymalar » ailesinin dibinde namusuyla abazalik yapan erkek » on emir » cranberry » facebook » ken rosenberg » we gonna feel it » brekisefal » karnimac » rabindranath tagore » the godfather » uzaktan kumandali essek