dinle sevgili 

kapat
  1. Bir nilufer tangosu. Tabii ki ona ait değil; ama merak etmeyin Kayahan'a da ait değil *.. Oldu olacak yazayım, necdet koyuturk'e ait.. esmer gunler adlı albümde yer alıyor. Öyle kıyıda köşede kalmış ki, insanı her dinleyişte mutlu ediyor.. Sözleri şöyle:

Dinle sevgili dinle
    Çok zaman var yalnızım
    Kırıldı artık sazım
    şimdi kalbimi dinle

Unutuldu sevdalar
    Ve tatlı hatıralar
    Senin için hep ağlar
    Öksüz kalbimi dinle

Ben bir yaralı kuşum
    Yürekten vurulmuşum
    Severek yorulmuşum
    şu kırık kalbi dinle
    #3543661 (Janis JopLin, 16.06.2008 01:16)
  2. sevgilinin dinlemesini söyleyen bir emir cümlesidir.
    #3543669 (sahink, 16.06.2008 01:17)
  3. (bkz: dinle küçük adam)
    #3543755 (haz istasyonu, 16.06.2008 01:26)

© 2008 - uludağ sözlük

dinle sevgili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dinle sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dinle sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asil tendonu kopsa stad inlermis » hayattan sikilmak » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » seri katil oldurmek » cekememek » kaybetmek esraridir olmanin » adam smith yaniliyor » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » tori amos » turkiye de cinsellik kavrami » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » mac bitti hala gol yiyoruz » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » cok guzel hareketler bunlar esprileri » seri eksi oy veren ibne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce kupasi » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » sar » vampir yarasa » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » jakob van hoddis » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » rainer maria rilke » salcali sogan kavurmasi » micky green » halusinasyon » a fine romance » genelkurmay baskanligi